MUUTOSKOHTEENA - POJAN HUONE

torstai 1. lokakuuta 2015

Totesin tässä yhtenä iltana ystävälleni, että kun naiset pääsevät vauhtiin niin miehet eivät enää perässä pysy. Mistä kaikki siis sai alkunsa?

Pojan kanssa on puhuttu, että huonekalut uusitaan ensi kesänä ennen yläkouluun siirtymistä. Vielä kuukausi sitten lapsi oli sitä mieltä, ettei hän sängystään luovu, koska se on niin paras. Koulun alettua meille rantautui murkkuikä ja sen myötä kaikki muuttui. Huone on per... siis lapsellinen, äiti on ärsyttävä, sisko on vieläkin ärsyttävämpi, isästä nyt puhumattakaan. 
Tiistaina poika ilmoitti, että nyt noi lelut saa lähteä ja sänky siinä sivussa ja mitä nopeampaa sen parempi. Lupasin, että toive toteutuu kesään mennessä ja lelut hän saa siivota itse. Vielä tässä vaiheessa en tiennyt mitä ilta toisi tullessaan. 

Huone ennen.
Ihan puoli huumorilla kysyin ystävältäni, että olisiko hän halukas ostamaan sängyn lapselleen pilkkahintaan? Hän lupasi miettiä asiaa. Ilta kahdeksaan mennessä sänky oli purettu, kuskattu pois, haettu mummolasta uusi tilalle ja huone hyrskyn myrskyn. 

Vanha sänky veti alleen niin paljon tavaraa, että nyt saakin miettiä minne lapsen tavarat saadaan laitettua. Onneksi kummisetä lupasi tehdä sängyn alle vuodevaatelaatikon. Päiväpeitto on uuteen sänkyyn armotta liian pieni ja monta monituista asiaa pitää huoneelle vielä tehdä, että uudistuneesta huoneesta saadaan kuvia tänne saakka. Uusi lamppu pojan huoneen katossa jaksaa ilahduttaa minua joka kerta kun sen siellä näen. Kodin1.stä tehty löytö oli kyllä kivoin ostos pitkiin aikoihin. Plafondille sai sanoa Heipat, eikä tehnyt tiukkaakaan. 
Murkkuikäisen huonetta sisustaessa saa todella miettiä mitä sinne hankkii. Samat mieltymyksen kohteet eivät varmasti jaksa viihdyttää enää lainkaan. Iso säkkituoli olisi kiva löytö huoneeseen, siinä voisi kaveritkin löhöillä kyläillessään. Olisikin kiva saada vinkkejä edullisista säkkituoleista. 

Kunhan tuo pojan huone on jossain vaiheessa paremmalla tolalla, lupaan julkaista siitä kuvia tännekin. Nyt se on lähinnä  myrskyn pyörähdys. 

Huone ennen...
Hieman surullisena totean kliseisen kulahtaneen lauseen "Minne tämä aika katosi, vasta tuo lapsi oli sylissäni oleva vauva". 

-Nanni-

20 kommenttia:

 1. Lähtökohdat huoneen päivittämiseen on kyllä hyvät :). Me ostettiin säkkituoli Jyskistä, sieltä sai sellaisia neliönmuotoisia, pyyhittävällä ja pestävällä kankaalla ja itse asiassa toinen ostettiin tori.fi:stä, siellä oli niitä aika monta myynnissä. Saatiin monta kymppiä halvemmalla, ei mitään käytön jälkiä ja pestävällä päällisellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu vinkistä. Toi Jysk ei ois heti tullut mieleenikään. Torin jo vilkaisinkin ja muutamasta laitoin tekstaria eteenpäin mut ne olivatkin menneet jo. Täytyypä tosiaan kurkata se Jyskin tarjonta.

   Poista
 2. Kivalta näyttää! Samaa hommaa täälläkin tehdään :) Nyt vain on kaksi poikaa samassa huoneessa eli haastetta on....Ihanaa loppuviikkoa ♡ Kiva taas kirjoittaa niin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kyllä tosissaan miettiä mitä sisustaa kun kyse ei enää ole pienemmästä lapsesta jolle on aivan sama miltä huone näyttää.
   Niin se vain taas viikonloppu oli ja meni.

   Poista
 3. Noniin, siellähän tehdään liikkuja samalla nopeudella kuin meilläkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoneen uudistus lähti kyllä rytinällä käyntiin.

   Poista
 4. Kun olisit lähempänä niin meiltä voisi toinen olla vapaana, kaksi on vähän liikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ilolla ostaisin sen teiltä. Ystävä oli tsekannut livenä sen Jyskin säkkituolin ja oli kuulemma tosi kivanoloinen. Netissäkin se näytti juuri passelilta.
   Paljonkohan sellaisen postittaminen maksaisi? Varmaan ihan liikaa.

   Poista
 5. Hyvä siitä tulee, sehän oli niin kaunis ja raikas jo nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä siitä varmaan tosiaan tulee. Mie en vaan malttais odottaa että saan sen loppuun.

   Poista
 6. Tulipa kiva ja raikas. Tuo lamppu on ihana ja huolisin hetsilleen meillekin ja minne vaan. Mukavaa loppuviikkoa Nanni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, kun tuo on vielä se pojan vanha huone :D
   Lamppu ainoastaan on uusi. Uuden huoneen kuvat julkaisen myöhemmin kunhan se saadaan joskus valmiiksi.

   Poista
 7. Kivan näköinen huone jo nyt!
  Tuollainen uusi huone on niin siistin näköinen jo valmiiksi, mukava alkaa sisustelemaan sitten lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on vielä kuva vanhasta huoneesta. Nyt tilalla on 120cm sänky. Viikko onkin kivasti vierähtänyt huonetta laitellessa.

   Poista
 8. Oi,mihin se aika tosiaan menee :/ Säkkituoli on meidän perheessä ollut suosittu löhöily paikka. Mukava pelata ja katsoa leffoja. Ainoa ongelma on ollu ettei siihen sovi enempää kuin yksi.. Mukavaa tulevaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me taidetaan siihen säkkituoliin satsata kunhan saa hieman taas rahaa säästöön. Jos kävis sitä Jyskin säkkäriä katselemassa.

   Poista
 9. Tosi kiva pojan huone! Tuo lamppu on kyllä supermakee! Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvissa on vielä se vanha kalustus. Kunhan uusi on valmis niin sit laitan niitä kuvia tänne. Lamppu on kyllä mieleen itselläkin.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -