VARMA SYKSYN MERKKI

torstai 8. lokakuuta 2015

Jokainen on varmaan tehnyt aamuisin saman havainnon, talvi tekee tuloaan. Sen kummemmin sitä kummastelematta täytyy todeta, että talvivaatelaatikot sai vauhdikkaasti kyytiä, takkeja, pipoja, huiveja ja muuta lämpimämpää on saanut kaivella esille. Ballerinat sai toden totta vihdoin kyytiä odottelemaan ensi kesää ja tilalle tuli luotto Clarksit. 
Syksyisin on kiva kaivella kesätauon jäljiltä esille niitä vaatteita joita ei ole sitten kevään nähtykään. Talven jälkeen nuo vaatteet on aina ilo pakata takaisin varastoon. Olin jo tyystin unohtanut omistavani tuon ison ja lämpöisen huivin joka oli löytö viime syksyltä Seppälästä. Sen mutkaan on ihana aamuisin kietoutua töihin lähdettäessä. 

Varma syksyn merkki. Mikä se sellainen on? Jokainen jolla on koululainen tai hoidossa oleva lapsukainen tietää seuraavan tilanteen. Syksy kun saapuu, pipo keli alkaa, puskee hoidosta/koulusta tiedotetta, "täitä on taas liikkeellä, tarkistelkaa lastenne päät huolella". Joka kerta saan kylmän väristyksiä pelkästä inhosta. Päätä alkaa saman tien kutisemaan ja tuntuu kuin siellä kipittelisi armeijallinen kuokkavieraita. Niinpä tämäkin viikko on mennyt lasten hiuksia ja päänahkaa tutkiessa. Voin kertoa, että neidin tukkaa on tosi mielenkiintoinen penkoa sillä sitä hiusta piisaa. 
Mistä ne aina syksyisin ilmaantuukin? Pysyköön pois meidän huushollista. Lapsikin kummasti ilahtuu vaate asioista. Neidin mieltä ovat kummasti ilahduttaneet synttärilahjaksi saatu tupsupipo sekä luokkakaverin äidin kutomat siililapaset. Eihän noista lapasista voi olla tykkäämättä. 

Veetin arvontaan ehtii osallistua vielä muutaman päivän ajan, käyhän jättämässä kommenttia niin pääset mukaan arvontaan. 

Torstai on toivoa täynnä.
-Nanni-

10 kommenttia:

 1. Ihanat lapaset :) Hyi, ei meillekään tarvi moiset ötökät tulla..:( yöks..! Toivottavasti pysyvät teilläkin pois..
  Talvi kamppeet kans kaivettu esiin..
  Mukavaa Torstain loppua ja ihanaa viikonloppua ;) Eihän sitä voi masentua, jos sinulla on ilmapallo..

  VastaaPoista
 2. Onpa suloiset lapaset <3
  Minä oon niin nauttinut näistä syksyisistä aurinkoisista päivistä, toivottavasti saadaan lisää samanlaisia :)

  VastaaPoista
 3. Eiku.. On mahdotonta olla masentunut, jos sinulla on ilmapallo..
  -Nalle puh-
  ;) Oli pakko oikeasta..:)

  VastaaPoista
 4. Ihania asusteita kumpaisellakin neitokaisella, kelpaisi tänne jokaikinen, niin tyttärelle kuin äidille. Ihania unia <3

  VastaaPoista
 5. Kivoja kuvia! Täit ja kihomadot ne vaan jyllää...Toivotaan, ettei meidän perheisiin pääse peuhaamaan :) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Ihania vaatteita ja Pipunan hanskat ja pipo ovat niin söpöt<3
  Mukavaa perjantaita Nanni<3

  VastaaPoista
 7. Ihana pipo ja lapaset! Mukavas viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Äh, nyt kutittaa omakin päätä ! Käsittämätöntä nämä epidemiat...en muista yhtään varoituslappua omalta kouluajalta ?!?

  Mutta hyvä kun pakkaset tulee, jospa ne pahimmat pöpötkin kuolisivat kylmään. Ehkä niin kylmää ei kuitenkaan tule. Kivoja lämpöisiä juttuja sulla jo esiin kaivettuna, mulla se homma olisi edessä viikonloppuna. Löysinkin yhden ihanan huivin viime viikolla kaupungista. Saappaat olisi vielä hankintalistalla, ehkä pyydän sinut makutuomariksi :)

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 9. Siililapaset on aivan super söpöt!

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -