MUUTOKSEN TUULIA

tiistai 5. tammikuuta 2016Loma oli ja meni, sen jälkeen sairasteltiin mahatautia ja siinä sivussa vuosikin vaihtui. Vuodenvaihde toi mukanaan uusia tuulia työmaalla. Pakkaa sekoteltiin oikein urakalla sillä pomot vaihtoivat osastoja sinne tänne ja tuonne. Meidän osastonhoitaja lähti toiselle osastolle ja näin ollen meille tuli uusi osastonhoitaja, entinen työkaverini. 

Arki jatkuu tottakai, potilaita hoidetaan ja heitä varten töissä ollaan. Tykkäsin entisestä osastonhoitajastamme todella paljon. Häneen saattoi luottaa asiassa kuin asiassa, asiat tapahtuivat sekä minusta hän oli tasavertainen pomo. Hyvää pomoa ei haluaisi päästää pois vaikka tietäisikin, että uusikin pomo on ollut tykätty entisellä osastollaan. 

Olen aina ollut tavattoman huono arjen muutoksissa. Tykkään turvallisesta arjesta jonka kulku on tasaista sekä tuttua. Isot muutokset pelottavat vaikka kyseessä olisikin positiivisia muutoksia. Tämä arjen muutosten pelko johtuu varmaan kärsimistäni paniikkikohtauksista. 
Eilen päätin, että koitan jatkossa löytää jokaisesta asiasta jotain hyvää vaikka kyseinen asia aiheuttaisi alkuun hämmennystä. Kevät näyttää, kuinka arki lähtee pyörimään uusien järjestelyiden myötä.

Olen silti luottavainen ja omalta osaltani haluan olla avoin kaikelle uudelle mitä vastaan tulee. 


-Nanni-

21 kommenttia:

 1. Voimia sinulle <3
  Itse en oikein tykkää jos suunnitelmat muuttuu, mutta olen aika nopea itsekin liikeissäni, joten pysyn aika hyvin 'vauhdissa' vaikka muutokset ottaakin päähän.
  Minun töissä on ollut todellä ikävä jo vuosia sitten eläkkeelle lähtenyttä pomoa. Häneen pystyi luottamaan ja hän piti meistä alaisistaan huolta. Valitettavasti samaa ei voi sanoa nykyisestä pomosta....ja se vaikuttaa koko työyhteisöön, eli meillä 'duunareilla' on hyvä yhteishenki ja me pidämme toisistamme huolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka tiedänkin että muutokset on monesti hyväksi mutta silti aina uudet jutut jännittää etukäteen.

   Poista
 2. Tsemppiä! Muutos on aina vähän stressaavaa..

  VastaaPoista
 3. Hyvä asenne, go girl!

  Ihanaa uutta vuotta ja ollaan pian kuulolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus.
   Hyvää uutta vuotta teillekin ♡

   Poista
 4. Luotat vain omaan itseesi..Asioilla on tapana järjestyä.. Ymmärrän sinua. Miekin olen huono isoille muutoksille.. Toki keikkahommissa on siedätetty tätä asiaa kovastikin. Nyt viimeisimmät kaksi päivää On ollut hassu tehdä uudessa paikassa töitä kun et saa neuvoja kuin vasta sitten kun asia on tehty väärin.. Ja muita neuvoja saa kun kysyin. Lappu ootti ma aamulla ja siinä kaikki... Saim ainakin hoitaa hommani rauhassa :D
  Hyvin se menee :) Hali sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on totta. Asiat jörjestyy.
   Minusta ei varmaan olisi tuollaiseen työhön kuin sie. Oot mun idoli ♡

   Poista
  2. No, kyllä tähän piti totuttautua.. Nythän sitten on yks paikka ja sen tuomat haasteet.. ;) Sitä kasvaa kaikkeen.. Se on totta että Keikkatyöt ei käy kaikille kun aina on eri ihmiset kohdattava.. Joskus se on mukavaa..:)

   Poista
 5. Tsemppiä ja kun pidät itselläsi positiivisen asenteen niin varmasti asiat järjestyy <3 Itse jännitin viime syksynä avian turhaan uuteen työpaikkaan menoa ja panikoinkin ja nyt huomaankin että kaikki se on oli toisaalta aivan turhaa :) Ihanaa loppiaista ja pakkaspäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua jos mun pitäis työpaikkaa vaihtaa. Olisin varmasti ihan hepulissa.
   Ihanaa uutta vuotta sinulle.

   Poista
 6. Aargghh se mahatauti. Kyllähän henkilökemiat aina menevät hieman uusiksi, kun ihmisiä siirrellään, mutta yleensä palaset loksahtavat hiljalleen paikoilleen. <3 Mukavaa loppiaista Nanni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajan kanssa asiat yleensä loksahtelee paikoilleen.
   MAhatauti on kyl aivan kauheaa.

   Poista
 7. Keksin juuri yhden tavan, jolla voi saada lisää positiivisuutta elämäänsä. Kirjoita joka päivä allakkaasi yksi positiivinen miete. Se varmasti antaa lisää positiivista energiaa ja auttaa jaksamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystäväni teki viime vuonna saman homman ja nyt uutena vuotena luki kaikki poistiiviset lappuset.

   Poista
 8. Tunnistan itsessäni tuon saman tunteen...voimia sinne arjen keskelle ♥

  VastaaPoista
 9. Itsekään en pidä niin muutoksista, mutta minkäpäs nuille tekee?
  Tsemppejä arkeen Nanni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ♡
   Arjen muutokset on aina syvältä.

   Poista
 10. Samassa veneessä ollaan tuon muutoksen suhteen ;) Itse koen muutokset yleensä (en aina) mahdollisuutena ja tähän meidän työpaikan muutokseen olen tyytyväinen.

  Onneksi teillä on edellinen tehnyt niin hyvät pohjatyöt, että uuden on hyvä niistä jatkaa.

  Toivottavasti meidänkin osastolle saadaan asiat paremmalle tolalle uuden esimiehen toimesta.

  Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te saitte kyllä ihanan pomon. Pitäkää A.sta hyvää huolta.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -