TYYLIKKÄÄT LAHJAPAPERIT LÖYDÄT...

maanantai 5. joulukuuta 2016
... usko tai älä mutta Lidlistä. Jostain syystä hiippailevilla tontuilla varustetut lahjakääreet eivät ole muutamaan vuoteen peittäneet meidän joululahjoja. Nyt jo kolmas joulu peräkkäin rohmusin Lidlin hyllystä useamman rullan lahjapaperia. Kauniin kuosin lisäksi Lidlin kääröt ovat edullisia ja yhdessä rullassa on jopa 5 metriä paperia, eli kaunis paperi ei lopu kun olet yhden lelulaatikon paketoinut.Yhtenä jouluna neiti hämmästeli "katoppas äiti kun pukilla on ollut samanlaista paperia kuin meillä". Pitäisiköhän lahjojen lisäksi jatkossa piilotella myös lahjapaperit. Kauniita lahjapapereita olen useasti hyödyntänyt myös korttiaskartelussa.


Millaisilla kääröillä sinä piilotat hankkimasi paketit?36 kommenttia:

 1. Aivan ihania lahjapapereita!
  Varsinkin tuo tähtikuosi.😍
  Nyt on lähdettävä Lidliin ja äkkiä. Mahtaako siellä enää niitä ollakaan!
  Kiitos paljon vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin jo Lidlissä ja ostin noita joulupapereita!😀
   Olikin halpoja ja kauniit kuosit!

   Poista
  2. Huippua, että löysit. Itsellä ainakin harmittaa jos lähtee jotain hakemaan ja sit ne on loppuneet. Juu halpoja ne on ja rullassa on reilusti paperia.

   Poista
 2. Paketointi on minulle tärkeä juttu. Valitse lahjapaperit huolella ja haluan itse paketoida.
  Kauniita ovat nuo lidlin paperit. Juuri tuollaisia kuoseja käytän itsekin.
  Kivaa päivänjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen ostin paperin kuin paperin mutta nykyään haluan, että paketti näyttää sievältä.
   Ihanaa uutta viikkoa <3

   Poista
 3. Paketointipalvelua käytän, jos vaan liikkeessä sattuu sellainen olemaan. Muuten ihan perus marketista ostettua paperia käytän. Mutta kiitos jälleen vinkistä! Lidlistä tuntuu löytyvän vaikka mitä kivaa nykyään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilolla otan kyllä itsekin paketointipalvelun vastaan.
   Lidli on kyllä yllätyksiä täynnä, siellä on vaikka mitä.

   Poista
 4. Sama homma meillä, lidlistä ostetaan lahjapaperit. Meillä on vielä viimevuotiasia jäljellä, saa nähdä riittääkö ne vai pitääkö hakea lisää. Yhtään lahjaa en ole vielä pakettiin asti saanut vaikka muutaman olen jo ostanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla löytyi kans pala viime vuoden mutta otin viime viikolla Lidlistä pari rullaa lisää etten vain jäisi ilman :D

   Poista
 5. Vau,enpäs tiennyt että lidlistä saa nuin hienoja papereita..😊 Vieläkin on vain yksi lahja ostettuna.. Epätoivo alkaa iskeä, mitä toinen neidin lahja. Tai mistä siihen rahat..:/ Mie olen piilotellut papereitakin..lahjapapereita..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nyt jo varmaan puolet ostettuna mutta paljon pitäisi vielä hankkia. Huomenna oli suunnitelmissa että lähdettäis käydään tekemässä ostokset.

   Poista
  2. Saimme hommattua neidille toisen lahjan.. Nyt vielä piilossa paketointi.. Eiköhän siihen joku pieni rako löydy..:) Voi, mukavaa kun saatte pian lahjat jo ostettua..:)

   Poista
 6. Mä olen myös ostanut Lidlistä lahjapaperia sekä lahjapussukoita. Niin se Lidl aina yllättää hyvillä tuotteilla :) Tänä vuonna mun lahjapaketeista löytyy mustaa, harmaata ja valkoista kuosia. Paitsi anopille tehtiin sellainen pakettijoulukalenteri jossa on punaisesta lähtien tonttuja ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä löytyy tuota samaa sävyä, niin lahjoista kuin muustakin jouluisesta sisustuksesta <3

   Poista
 7. On kyllä kaunis kuosi :) Mulla on kahta erilaista joka joulu, niin nytkin. Ostan reilusti kerralla jotta paketit olisivat kauniita kuusen alla mutta aina se loppuu jossain vaiheessa ja sitten on ostettava uutta eikä tietty samanlaisia löydy :D Aina sama enkä opi..hih...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie ostan kans yleensä kahta erilaista ja sit kaapista saattaa löytyä edellisvuoden jämiä. Ihanaa kun paketit on saman sävyisiä.

   Poista
 8. Paketointi on lemppari puuhaani näin jouluna! Koitan säästää sen aatonaattoon vaikka sormet syyhyä jo paperien ja nauhojen kimppuun!
  Ihania lahjapapereita olet löytänyt! Kyllä noihin kelpaa käräistä paketti jos toinenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tykkäsin paketoinnista ennen mutta nykyään se ei ole enää yhtään niin kivaa kuin aikaisemmin.

   Poista
 9. Lidlin joulupaperi on ihan luxuslaatua, parempaa ei ole. Kaikki lahjat on hankittu, osa paketoitu osa ei. Vaikka periaatteessa tykkään paketoida niin silti voipi pinna kiristyä ja hikeä pukata pintaan 🤔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä, Lidlin paperi on tosi laadukasta ja mikä parasta niin halpaa ja nättiä. Ennen tykkäsin paketoida mutta nykyään on juuri tuo sama fiilis, että alkaa jossain vaiheessa oleen pinna tiukalla ja selkä kipeänä kun niitä yön pimeinä tunteina väkertää.

   Poista
 10. Kaunista paperia olet löytänyt. Ja, nuo kulkuset, mistä olet hankkinut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulkuset löytyi viime vuonna joulun jälkeen Kärkkäisen ale-laarista ihan muutamalla eurolla paketti.

   Poista
 11. Tosi nättejä!! :) Mä kiinnitän kans nykyään paljon enemmän huomiota, miltä paperi näyttää. En oo aikoihin ostanut niitä Pukin kuvilla varustettuja. Tykkään kans keksiä jonkun pienen jujun paketin päälle, jos vain on aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen ostelin mitä sattuu papereita, siis niitä värikkäitä mutta nykyään pyrin hamstraamaan vähän tyylikäämpiä kääreitä.

   Poista
 12. Nätit lahjapaperit :)
  Minä paketoin poikien lahjat mihin sattuu paperiin. Sillä ei ole mitään merkitystä, koska paperit revitään hetkessä lahjan ympäriltä :D Eikä paketteja voi pitää kuusen alla odottamassa, koska ne on kaikki ravisteltu muuten miljoonaan kertaan :D :D Meillä ei juuri vaihdeta aikuisten kanssa lahjoja, mutta niiden vähäisten paketointiin on kiva valita jotain vähän vähemmän värikästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä vielä neiti uskoo pukkiin, joten kuusen alle ei voi laittaa muuta kuin liinan :)

   Poista
  2. Voiko olla niin?Luulin, että meidän Lenni on ainoa, joka uskoo pukkiin. Hauskaa, että teilläkin uskotaan 😊

   Poista
 13. Kauniita ovat. Minäkin Ostin Lidlistä paperia viime viikolla 😁 Ihanaa itsenäisyyspäivää ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiden lahjapaperit on vain niin ihania, joka vuosi ostan paperini sieltä.
   Ihanaa joulunalus aikaa ihana Jaana <3

   Poista
 14. Lidl on kyllä niin aarrekauppa, ihan miun lemppariputiikko. Ihanaa itsenäisyyspäivää Nanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lidlistä saa nykyään lähestulkoon vaikka ja mitä <3

   Poista
 15. Nättejä papereita olet löytänyt. Ite olen vuosia paketoinut ns. ruskeaan remonttipaperiin, jota löytyy aina jostain :) Paketointi narua ja jokin kiva jouluinen koriste roikkumaan pakettiin, joko kaupan tai sitten olen ite tekassu. Tapetin jämät olleet myös vuosia paketointipaperina eli yrittänyt etten kauheasti käytä rahaa paketointiin. Onneksi ei monta pakettia tartte väsätä, koska paljon ei yleensä lahjoja laiteta ja vuosi vuodelta paketit vähentyneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se remonttipaperi ois varmasti just sellaista mistä mie tykkäisin tosi tosi paljon.
   En halua tuhlata kamalana rahaa ja vielä vähemmän luontoa niin sen vuoksi voisin kääriä lahjat vaikkapa jopa sanomalehteen :)

   Poista
  2. Sanomalahdistäkin tulee kivan näköisiä paketteja, varsinki musta valkoisista :) Viime jouluna kääräsin muutaman paketin jopa talouspaperi hylsyyn ja tuli kivan näköinen paketti :) Kierrätys kunniaan <3

   Poista
 16. Lidlistä löytyy vaikka mitä kivaa ja yleensä vielä niin edullisesti! LOVE IT! :)

  VastaaPoista
 17. Oho, yllättävä paikka! Minä en juurikaan osta lahjoja, yritän antaa elämyslahjoja joille ei paketointia tarvitse ja tyttärille ostimme yhden yhteisen paketin, joka on niin iso, että pyysimme paketoimaan kaupassa. :D Jotenkin tavaraa on niin paljon, että ahdistaa ihan hirveästi ostaa mitään. Täytyy ehkä käydä nappaamassa yksi rulla Lidlistä, jos pyöräyttää esim. kerhotädeille paketteja! :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -