ONKO OIKOTIETÄ ONNEEN? MUSTAPÄÄT VEX

sunnuntai 5. helmikuuta 2017


En tiennyt, että mustapäitä, noita ihon epäpuhtaus törkimyksiä voi koittaa poistaa muullakin tavalla kuin käymällä kosmetologilla tai puristelemassa vedet silmissä ihoa. 
Sukulaisen kautta törmäsin Nivean sitruunahappoa sisältäviin puhdistuslappuihin. Epäselväksi jäi oliko lapuista ollut hänelle apua. Marketin hyllyltä löysin kyseisen paketin ja koska hintaa tällä tuotteella oli 5.90€ niin ajattelin, että samahan tuo on testata, toimi se tai ei sillä eihän tuo onneksi mikään hinnan kirous ollut. Sainpa jopa ystävänikin ostamaan moisen tuotteen samaan aikaan. 


Paketti sisältää 6 kertakäyttöpakkausta; 4 nenälle ja 2leukaan/otsalle sekä todella helpot ohjeet. 
Niinpä päätin illalla testailla moisia lappusia ja katsoa kuinka puhtaan ihon saisin 15 minuutissa. Ei muutakuin kasvojen pesulle ja lappusia lätkimään pitkin naamaa. Johan siinä taas muu perhe kummasteli mutta varmaan ovat tottuneet, että tässä talossa on aina menossa joku testailu. 

Vartin päästä lähdin irroittelemaan kasvojani kiristeleviä lappuja ja olin toiverikkaana, että hyvä tästä varmasti tulee. Laput veks ja tarkastelemaan lopputulosta. Saatatteko arvata kuinka kävi? 
Siellä ne ällötykset edelleen majailee missä ne majaili ennen testailuakin. Mieleen tuli vain ja ainoastaan yksi lause "paskan möivät". 


Toki ihossani ei ole mitään valtaisaa armejaa finnejä eikä mustapäitä eli toimisiko nämä paremmin rasvaiseen ja todella epäpuhtaaseen ihoon? Vai elättelenkö vain turhaa kuvitelmaa, että tällaisilla muutaman euron lappusilla olisi oikotietä onneen. 

Oli pakko laittaa ystävälleni viestiä, että kuinka hänen testailunsa tuotti tulosta. Vastaus oli seuraavanlainen " Nonni, mun testin tuloksena lähti haihtuvakarvat kulmien välistä. Ehkä jotakin mustapään päätä irtos leuasta. Mutta nenä.. ei niin yhtään mitään".   Meitä oli siis kaksi hyväuskoista hölmöä mutta tulipa testattua, eipä tarvi jossitella. 
Jatkamme siis ihon puristelua vaikka sekinhän ilmeisesti ei ole kovin suositeltavaa mutta ei kerrota sitä kenellekään. 

32 kommenttia:

 1. Tulin innoissani heti lukemaan - ostin nimittäin just tänään noita kaupasta ja ajattelin saunan jälkeen testailla. Mut pöh, vähän arvelinkin lopputuloksen olevan just toi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile Heidi ihmeessä sillä voi olla että on paljon kiinni ihon laadustakin ja monesta muustakin asiasta, minulla vain ei tuntunut toimivan. Olisi kiva kuulla miten sinulla on testailut onnistuneet :)

   Poista
  2. Ei toiminut, ei. Lueskelin alla olevia kommentteja ja näyttää toisilla toimineen. :) Höh, miksei meillä!

   Poista
 2. Kiva kuulla että tehottomia niin en turhaan kokeile :D Harmi tietty kun ei noissa saanut rahoille vastinetta mutta ehkä iho kuitenkin noista kohtaa vhän puhdistui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa kyllä ettei toiminut mutta ei onneksi rahallista harmistumista vaan olisi ollut ihanan helppo ja huokea tapa päästä epäpuhtauksista eroon.

   Poista
 3. Voi ei, että olikin kökkö tuote,mutta niinhän se joskus tuppaa olemaan..mie taistelen ihanaa herpestä vastaan, on nyt pienen ajan sisällä kokoajan jossainpäin huulta joku näppy menossa.. Aloe geeliä menee ja tuntuu ettei sekään auta. Taidan hakea apteekista jotain jytympää tähän.. Reissaa,näköjään tää elämä nyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään tuo joillakin toimii kun osa kehuu näitä tosi paljon. Veikkaan siis, että toimivuus on paljon kiinni ihotyypissä.
   Toi herpes on kyllä niin viheliäinen, tiedän tunteen ja todellakin stressi....

   Poista
  2. Juu, voi olla mun iho on niin semmonen tai Herpes on niin tujua ettei auta..:/

   Poista
 4. Kokeilin itse juuri näitä samoja, kun ystäväni vinkkasi. Juurikin että ei tarvi aina käydä kosmetologilla. Aika hyviä olivat tai siis minulla toimivat. Huomasin että ihon tulee olla aika märkä, ennen kuin lappuja laittaa kasvoille. Kokeile uudestaan, jospa onnistuisi paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli ihan pakko testata uudelleen mutta lopputulos oli sama kuin eilen, eli veikkaan että näiden toimivuudessa voi olla kyseessä myös tietynlainen ihotyyppikin. Omani on aika kuiva. Mutta mahtavaa, että nämä siis toimivat.

   Poista
 5. Minä olen käyttänyt noita jo vuosia. Ja ovat ihan huippuja! Lähtee hyvin mustapäät. Mulla on rasvoittuva sekaiho. Käytän noita kuuriluontoisesti max kerran kuukaudessa.

  Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiskohan syynä sit ihon laatu? Testasin uudelleenkin ja lopputulos ihan sama kuin eilen. No mut hyvä tietää että ne siis joillakin ainakin toimii :)

   Poista
 6. Joskus ysärillä oli kans tuommoisia, se lappu oli ihan karmeen näköinen käytön jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan pakko testata vielä uudelleenkin mutta en saanut edelleenkään yhtään töhnää jäämään siihen, hmmmm...

   Poista
 7. Mä oon joskus kauan sitten jolla nyt tuon tapaisia. Nyt mua kiinnostaa se naamio, joka levitetään ja revitään sitten pois. Ihanaa alkavaa viikkoa Nanni ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siitä mieki vähän niinku innostuin ja siksi lähin kokeilemaan näitä ku en yhtään tiedä mistä niitä mustia sais hankittua. Jos löydät jostain niin vinkkaathan mullekin.
   Ihanaa viikkoa sinullekin Jaana <3

   Poista
 8. Minä ostin noita pari pakettia silloin kun Nivea toi tuotteen markkinoille. Minulla on leuasta ja nenästä rasvoittuva iho. Ei niillä lapuilla kovin kummoista vaikutusta ollut silloin, jonkun verran poistivat. Olenkin miettinyt, että ovatko ne nykään tehokkaampia, mutta taitaa olla samaa kamaa edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minun naamaan ne ei ainakaan tehonneet ja eilen illalla epäuskoisena testasin uudelleen mutta edelleen ne mustapäät ovat siellä missä alkujaankin eli naamassani.

   Poista
 9. Mä oon testannut noita samoja, eikä mitään tapahtunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mitään ei tapahtunut mitä olisi ilmeisesti pitänyt tapahtua. Höh ja pöh

   Poista
 10. Kumma juttu...mulla kyllä poistelee pienempiä mustapäitä, mutta isommat istuvat kuin tatti naamassa. Välillä olen näitä ostanut ja todennut joka kerta "turhaksi".

  VastaaPoista
 11. Juu aika turhaksi mieki nämä totesin. Miehen kasvoihin ajattelin vielä testata.

  VastaaPoista
 12. Voi harmitus kun ei toimi. Mustapäät on ärsyttäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopas muuta mutta onneksi mulla ei ole niitä ihan kauheasti, kunhan halusin testailla noita lappusia.

   Poista
 13. Juu näillä ei tee mitään, mutta kokeile 7th heavenin charcoal pore stripsejä. Saa Sokoksesta ja toimii. 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitääpä testailla niitäkin :)

   Poista
 14. Höh just sieltä nenusta pitäisi lähteä, mutta toisaalta tosi yes, jos hehe ylimääräiset karvat lähtee. ;) Ihanaa päivää kaunotar <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testattiin noita vielä miehenkin nenälle ja sieltä saatiin toivottua tulosta mutta ei vielä ihan täydellisen puhdistavasti.
   Joko sulla alkaa mieli koheneen <3

   Poista
 15. Juu ei kerrota :) Kaikkea muutakin ei sallittua tulee tehtyä :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -