MAJA DECORSHOP

sunnuntai 19. marraskuuta 2017


Viikonloppu starttasi mukavissa merkeissä kun kaikkialla valtasi joulumieli joulunavajaisten merkeissä. 
Sain kutsun tänä vuonna aukaistun Maja Decorshopin  clubiltaan ja sinne kurvattiinkin yhdessä ystäväni kanssa. 

Majashop on ihastuttava sisustusliike josta saat niin sisustusneuvontaa kuin hyvää mieltäkin. Tuotteita löytyy kodin jokaisen huoneen sisustamiseen, kylpyhuoneesta lastenhuoneeseen. 

Clubilta oli vetänyt puoleensa huiman määrän oululaisia ja tunnelma oli erittäin rento. Tällainen sisustuhulluhan meinaa vallan seota tuollaisessa paikassa, josta voisi kotiuttaa vähintäänkin joka toisen tuotteen. Näin joulun alla täytyy vain maltillisesti muistaa, että ei ihan mene mahdottomuuksiin vaan jotain voi laittaa myös sinne joulupukin lahjalistaankin. 

Mutta kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, eikö se niin sanota? 


Putiikki täynnä ihania aarteita. Omaan lahjalistaani sujahtaa seuraavan kuvan ihanuudet ja paikkakin niille on jo katsottuna. Nähtäväksi jää, että saako pukki kirjeeni. 


Nämä valkoiset Dropit seinäkoukut ilahduttaisivat minua vessan seinällä. Eikö sitä voi pientä yleellisyyttä olla myös siellä pienimmässäkin huoneessa? 

Joko siellä on käyty joulunavajaisissa? 
Millaisissa tunnelmissa lähdet tulevaan jouluun? 

12 kommenttia:

 1. Kivoja sisustuselementtejä! Kyllä vain, nimenomaan pikkulaa ripaus ylellisyyttä;) Mä en ole vielä missään jouluavajaisissa käynyt, enkä tiedä tuleeko käytyäkään. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Meillä on jäänyt Joulunavajaiset ihan kokonaan.. Pukinkonttiin on jo hommattu jotakin.. Lisää toki vielä pitää.. Joulun odotus lapsen kanssa on niin ihanaa ☺❤ Kaikki leipomiset ja mietteet siitä tuoko pukki lahjoja..
  Mukavaa Sunnuntaita 😘

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja kauppa pullollaan!
  En ole käynyt missään jouluavajaisissa, enkä varmaan käykään.
  Joulua pienesti laiteltu jo kotiin, valoin ja tyynynpäällisin.
  Mukavaa, kun joulu tuo valoa ja iloa tähän pimeyteen :)

  Leppoisaa sunnuntaita ihanuus <3

  VastaaPoista
 4. Onneks mä asun Helsingissä ja Ouluun pitkä matka...tili menis hups vaan..mielettömän ihania juttuja💕Mukavaa alkavaa viikkoa💕🎅

  VastaaPoista
 5. Kivan näköisiä juttuja!
  Saas nähdä tuleeko mihinkään joulunavajaisiin lähdettyä.
  Joulua kotiin jo vähän olen laitellut!
  Toivottavasti pukki saa kirjeesi. :)
  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Oi, miten ihastuttava kauppa. Ja, mitä joulupalloja. Olen ihan heikkona nimittäin joulupalloihin, saa nähdä millaisia tänä vuonna meille kotiutuu.

  VastaaPoista
 7. Tällainen vaikea-asteisesti proaktiivinen henkilö on jo hankkinut joululahjat. Vastapainona en ole suunnitellut sen kummemmin, eli pyhien aikaan sitten selviää, miten muuten menee :). Jos joku avajaistilaisuus tupsahtaa eteen, niin voin käydä katselemassa, mutta sitäkään ei tapahdu suunnitelmallisesti.

  VastaaPoista
 8. No onpa paljon kaikkea ihanaa ja tuollainen pikku avaruusraketti lähtisi mm. heti ostoon. :) Kivaa uutta viikkoa Nanni <3

  VastaaPoista
 9. Apua miten hurmaava kauppa! Tuolla näyttää olevan vaikka ja mitä kivaa :) Kaikki kullanväriset pikkuesineet on <3

  VastaaPoista
 10. Tuo liike on kyllä kiva! Vielä en ole tainnut sieltä mitään ostaa, mutta ehkä sekin päivä vielä tulee. Ihanaa joulukuuta <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -