TERASSI - KESÄN OLOHUONE

tiistai 12. kesäkuuta 2018


Laajensimme terassiamme muutama vuosi sitten ja tätä nykyään se on kaksikertaa sen kokoinen mitä se oli rakennuttajan jäljiltä. 
Laajennuspuolen kalustaminen on ollut haastavaa, sillä laajennusosassa ei ole katosta ja senpä vuoksi joutuu miettimään mikä kestää sadetta ja mikä ei. 

Tämän viikon ohjelmassa on laajennuspuolen käsittely. Viime kesänä hiomme siitä vanhan petsin pois kokonaan ja siinä jos missä oli hommaa. Meille oli myyty vääränlaista petsiä siihen, eikä kyseinen petsi kestänyt lainkaan Suomen lumi sekä vesi määrää. 

Terassi ja takapiha on minulle kesäisin se oma viiden tähden ulkomaanmatka, hulppea hotelli jossa viihdyn huhtikuusta syyskuuhun. Kummasti saan siellä aikani kulumaan ihan tuosta noin vaan. 

Suunnittelen takapihalle uutta istutusryhmää mutta tällainen epähortonomi kaipaisi kiperästi ammattilaisen apua tai vähintäänkin kunnon harrastajan tietämystä. 
Onneksi puutarhoilla on osaava henkkilökunta joilta saa aina tosi hyviä vinkkejä ja neuvoja pihan hoitoon. 


Millaisissa puuhasteluissa sinun kesäsi menee?

15 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen terassi ja ihanan iso piha teillä :) En ihmettele, vaikka aika sujahtaa siellä ihan huomaamatta. Muutenkin kesä on minusta sellaista aikaa, että mikäs on ihmisen ollessa (paitsi jos on +10 ja sataa tihuuttaa...)

  Meillä ei ole pihaa eikä terassia. Parvekkeella istuskelen aurinkoisina iltoina :) Tai sitten jossain ulkona höntyilemässä ympäriinsä. Viikonloppuisin ja lomalla tykkään olla maalla näin kesäaikana. Ja sanoisin, että kesä on kyllä ihmisen parasta aikaa ♥

  VastaaPoista
 2. Aikalailla parveke kulkien ja asioiden hoidossa. Oleskelua sen minkä sielä jaksaa olla. Lämpimillä keleillä sielä maistuu kahvi 😊
  Mukavaa viikkoa ❤

  VastaaPoista
 3. No en yhtään ihmettele, että viihdyt terassilla. Selkeän kaunista <3

  VastaaPoista
 4. Tunnelmallinen tuo terassi nyt!Minä olen miettinyt,että olisiko sohva myös hyvä löhöpaikka lasiterassille vai pari nojatuolia.Kun tykköisin,että siellä ois kiva vain nauttia lämpimistä keleistä.

  VastaaPoista
 5. Kaunis terassi teillä. Täällä sama työ edessä, terassin puhdistus ja uuden oikean öljyn levittäminen.

  VastaaPoista
 6. Teidän terassi on kyllä huipputyylikäs. Itsekin viihdytään omalla pikkuterassilla lähes ympäri vuoden. Toinen suosikkipaikka on mökin ulkoportaat joissa tulee hengailtua todella paljon :)

  VastaaPoista
 7. Ihana terassi, kauniisti sisustettu. Kyllä tuolla kelpaa istuksella ja nauttia suomen kesästä.

  VastaaPoista
 8. Ei ihme, että saat tuolla aikasi kulumaan. Viihtyisän näköistä <3 Minun kesä menee multaa möyriessä. Tänäänkin puutarhassa on tullut puuhailtua klo 8 lähtien. Äsken tulin sisälle :D Khih :D Nopeasti menee päivät!

  VastaaPoista
 9. Viihtyisä ja kaunis terassi teillä :)
  Minulla on ongelma ehtiä terassille ja pihalle juurikaan koko kesänä. Meidän pihan selkeästi käytetyin juttu on trampoliini :) Tänä kesänä yritän taas ehtiä nauttimaan pihasta ja terassista.

  VastaaPoista
 10. Kiva näköistä siellä <3.

  Tänään sain kaikki ikkunat pestyä hammasta purren ja nyt on kyllä pari viikkoa ollut kunnon työleiri, että huomisen jälkeen nostan kannat kattoon ja en tee mitään pariin viikkoon :)

  Ollaanpas kuulolla ja ihania rippijuhlia sinne, meillä ois sitten ensi kesänä juhlat.

  VastaaPoista
 11. No hyvin tuolla saa aikansa kulumaan, suorastaan kutsuu luokse. Minä puuhastelen loman mökillä. En kaipaa kesällä muualle.

  VastaaPoista
 12. Ihanalta näyttää! ♥ Minä haaveilen myös tuollaisesta polyrottinkisohvasta, se näyttää niin lokoisalta! :) Ihanaa kesäkuuta sinulle! :)

  VastaaPoista
 13. Kaunis terassi!
  Mielekästä puuhastelua tiedossa sinulla.
  Kesäistä loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 14. Kyllä on kaunis ja viihtyisä terassi!
  Hyvää loppuviikkoa!😊☀️❤️

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -